Uitvaartverzorgers

Welkom op deze pagina van onze website met informatie die speciaal voor u als uitvaartverzorger wordt verzameld. Crematorium De Dijk is een crematorium in Maassluis en wil u graag ten dienste zijn voor een goede en zorgvuldige uitvoering van uw opdrachten. Wij zijn flexibel en willen met u meedenken om een uitvaart zo veel mogelijk naar de wensen van uw klanten uit te voeren.

Om crematies aan te vragen, kunt u ons bellen via 06 14275867. Deze aanvraag staat dan in onze agenda gereserveerd. Om deze reservering definitief te maken, dient u een aanvraagformulier in te vullen. Dit formulier kunt u dan, ondertekend door de aanvrager en door uzelf, naar ons toesturen via ons e-mail adres: info@crematoriumdedijk.nl. Dit formulier dient uiterlijk 2 werkdagen voor de crematiedatum in ons bezit te zijn. Zodra wij het formulier hebben ontvangen, is de reservering definitief.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen om over de verschillende mogelijkheden te praten.

LVC

Crematorium De Dijk is lid van de Landelijke Vereniging voor Crematoria LVC . Dus hanteren wij ook de door hen geadviseerde Algemene Voorwaarden. Klik hier om een exemplaar van deze voorwaarden te downloaden.

Ter informatie kunt u hier de materialenlijst downloaden die de LVC ter beschikking stelt om de crematies veilig en met respect te kunnen uitvoeren. Onze oveninstallatie kan diverse kistmaten hanteren,  maximaal 900 mm breed, 600 mm hoog en 2200 mm diep. Indien u vragen heeft over materialen die niet op deze lijst staan, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Teun Kuijvenhoven

Henny Ammerlaan

Loes Heindijk