Team

Teun Kuijvenhoven is vooral verantwoordelijk voor het technische gedeelte, dus de daadwerkelijke crematies en alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden. Ook het onderhoud van de machines hoort daar bij. Henny Ammerlaan is voornamelijk bezig met de administratieve taken, zoals de planning, dossiervorming en asbestemmingen.

Teun is jarenlang drager bij Dragersvereniging Maasmond geweest. Daar heeft hij kennis gemaakt met de uitvaartsector. Deze interesse heeft hem laten beseffen dat er in de regio Maassluis en Westland geen crematorium is. Samen met zijn levenspartner Henny, is hij gaan onderzoeken wat hiervoor de mogelijkheden zijn.

Door dit onderzoek is ook de interesse voor de uitvaartbranche bij Henny gewekt. Om meer van de branche te leren, heeft ze de opleiding Uitvaartverzorging gedaan. Ze merkt dat haar jarenlange ervaring als secretaresse en deze opleiding, veel kan bijdragen aan het zorgvuldig laten verlopen van het volledige crematieproces.

Teun heeft een technische achtergrond en heeft ook gewerkt als bijzonder opsporingsambtenaar. Deze combinatie maakt dat hij interesse heeft in de techniek van een oveninstallatie, maar ook het nut van strenge regelgeving vanzelfsprekend vindt.

Ons uitgangspunt is om een kleinschalig crematorium te realiseren waarbij persoonlijke aandacht en rust een vanzelfsprekendheid is.

Sinds 2021 is Loes Heindijk-Poldervaart bij ons in dienst als algemeen medewerker. Een paar dagen per week ondersteunt ze waar nodig. Ook zij heeft de opleiding uitvaartverzorging afgerond en dat helpt bij de verschillende werkzaamheden.

Teun Kuijvenhoven

Henny Ammerlaan

Loes Heindijk