Familiekamer

Naast de aula in het crematorium in Maassluis is een ruime familiekamer gesitueerd. Deze kamer is ingericht met lage en hoge zitjes. Hier kunnen de direct nabestaanden zich terugtrekken in voorbereiding op de plechtigheid in de aula. Na de plechtigheid is het mogelijk om in deze aparte ruimte het laatste afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Als u de aula te groot vindt voor de bijeenkomst, is het heel goed mogelijk om de Familiekamer te gebruiken voor een intiem afscheid. In deze kleinere setting kunt u de kamer inrichten zoals u wilt.

Ook is het mogelijk om de familiekamer te gebruiken als ruimte voor een rouwbezoek om afscheid te nemen van de overledene. Dan zorgen we ervoor dat uw dierbare wordt opgebaard naar uw eigen wensen. Dit kan verzorgd worden voor alleen direct nabestaanden voor een eigen persoonlijk afscheid. Uiteraard kan de ruimte gebruikt worden voor een condoleance met overige belangstellenden.

Ook in de familiekamer kunt u gebruik maken van diverse cateringmogelijkheden. Lees hierover meer op die betreffende pagina.

Teun Kuijvenhoven

Henny Ammerlaan

Loes Heindijk