Aula 

Crematorium aula

De aula van ons crematorium bij Oostvoorne wordt gekenmerkt door veel lichtinval met prachtig, rustgevend uitzicht. Enerzijds door het uitzicht op de voorbijvarende schepen in de Nieuwe Waterweg, anderzijds door de mooie natuur in de omgeving. De aula beschikt over 140 zitplaatsen en ruime gelegenheid om te staan. Het licht valt van boven naar beneden naar binnen en ook aan de voorzijde van de aula zit glas. In de aula beschikken wij ook over beeld en muziek indien dat gewenst is.

Beeld en muziek

Om nabestaanden volledig in de gelegenheid te stellen op een betekenisvolle manier afscheid te nemen van hun dierbare, beschikken wij over een audiovisueel systeem waarmee beeld en muziek kan worden afgespeeld. Hiermee zijn foto’s, video’s en muziek af te spelen tijdens de dienst.

Catering

Na de dienst is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze catering. In de koffiekamer van ons crematorium nabij Oostvoorne kunnen vrienden, familie en kennissen de nabestaanden condoleren tijdens een kop koffie, thee, fris of licht alcoholische drank. Indien gewenst kunnen hier hapjes of broodjes aan toegevoegd worden. In overleg is alles mogelijk.

Familiekamer

Crematorium familiekamer

Voor de persoonlijke familie momenten is er een familiekamer beschikbaar waar u zich met uw naasten kunt terug trekken. De familiekamer van ons crematorium bij Oostvoorne is warm aangekleed en u kunt de kamer volledig personaliseren naar uw wensen. Ook is het mogelijk om de familiekamer te gebruiken als ruimte om afscheid te nemen van de overledene. Dan wordt ervoor gezorgd dat uw dierbare wordt opgebaard naar uw eigen wensen.

Over ons crematorium nabij Oostvoorne

Persoonlijke aandacht staat centraal bij Crematorium Oostvoorne zodat u zonder problemen op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Het crematorium is gelegen aan de Nieuwe Waterweg tegenover Oostvoorne wat een rustgevende sfeer geeft over de gehele plechtigheid. Wij geven u de optie om geheel op eigen wijze afscheid te nemen in het crematorium in omstreken van Oostvoorne.

Route naar ons crematorium Oostvoorne

Teun Kuijvenhoven

Henny Ammerlaan