Faciliteiten Crematorium Maassluis

Het crematorium in Maassluis biedt meerdere faciliteiten om de crematie volledig naar uw wens te laten verlopen.

Aula

Crematorium aula

De lichte aula met uitzicht over Het Scheur biedt 140 zitplaatsen. In de situatie dat u meer gasten verwacht is staan ook een geschikte optie.

Familiekamer

Crematorium familiekamer

Ook is er een familiekamer beschikbaar waar u zich met uw naasten kunt terug trekken. De familiekamer is warm aangekleed en in te richten naar uw wensen.

Complementaire opties

Als u de plechtigheid uitgebreider wenst, is het ook mogelijk om beeld/geluid en de catering volledig te laten verzorgen.

Bij het crematorium in Maassluis bestaat de optie om de as te laten verstrooien op het strooiveld. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de as uit te strooien op een andere zelf gekozen locatie. Of u neemt de as mee in een mooie sierurn.

Als u op zoek bent naar een mooie locatie in Maassluis om op gepaste wijze afscheid te nemen, dan staat Crematorium De Dijk voor u klaar in deze moeilijke periode.

Routebeschrijving naar ons crematorium in Maassluis

Crematorium De Dijk is gevestigd aan de Hoge Zeedijk 100 in Maassluis en makkelijk te bereiken wanneer u afkomstig bent uit Westland, Maasland, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Midden-Delfland, Den Haag, Delft, Hoek van Holland, Rozenburg, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Spijkenisse en Oostvoorne.

Teun Kuijvenhoven

Henny Ammerlaan