Extra informatie i.v.m. Corona pandemie

Met ingang van 25 september 2021 wordt de 1,5 meter afstand-regel opgeheven. De beperking van het toegestane aantal mensen in onze aula vervalt hiermee. In tegenstelling tot andere sectoren hoeven aanwezigen, in de aula, geen coronatoegangsbewijs te hebben, vervalt de verplichte registratie, gezondheidscheck en vaste zitplaatsen. Deze maatregel geldt ook voor de horecafunctie binnen de aula.

Voorlopig gaan we uit van 100 personen in de aula, zodat we ook de mensen de ruimte kunnen geven die wel graag 1,5 meter afstand willen bewaren.

 

De basisregels van handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven bij klachten, goede luchtventilatie blijven van kracht.

 

We zijn ons ervan bewust dat deze beperking in het aantal mensen dat een uitvaart mag bezoeken, niet aan de verwachtingen zou kunnen voldoen. Het is echter mogelijk om de auladiensten live te volgen via een internet verbinding. Deze live stream mogelijkheid kunt u via uw uitvaartverzorger bij ons regelen.

Teun Kuijvenhoven

Henny Ammerlaan