Extra informatie i.v.m. Corona pandemie

In verband met de huidige situatie rondom de Corona pandemie, gelden er op onze locatie ook een aantal nieuwe tijdelijke regels.  Uiteraard gelden de normale regels zoals een 1,5 meter afstand van elkaar, regelmatig handen wassen, hoesten en niesen in de binnenkant van de elleboog. Bij de ingangen staan desinfecterende gels klaar voor onze bezoekers.

Om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen garanderen, kunnen we helaas niet meer dan 40 personen in de aula verwelkomen. Kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar worden niet meegerekend. De banken zijn voldoende uit elkaar gezet. Er is een standaard zitgedeelte ingericht om eventuele consumpties te gebruiken. In onze familiekamer kunnen we maximaal 8 personen ontvangen.

Indien er sprake is van consumpties, worden de bezoekers gevraagd om hun naam, telefoonnummer en email adres achter te laten. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor een eventueel contact onderzoek van de GGD, indien dat nodig is. De informatie wordt na 14 dagen vernietigd. 

We zijn ons ervan bewust dat deze beperking in het aantal mensen dat een uitvaart mag bezoeken, niet aan de verwachtingen zou kunnen voldoen. Het is echter mogelijk om de auladiensten live te volgen via een internet verbinding. Deze live stream mogelijkheid kunt u via uw uitvaartverzorger bij ons regelen.

Teun Kuijvenhoven

Henny Ammerlaan